Menu Sluiten

AANDACHTSPUNTEN Competite – Beker

x Volleyspike dient gebruik te worden in alle provinciale reeksen senioren en in de bekercompetitie U19 en U17.

x Bij gebruik VolleySpike (Light) voor reserven, kies je voor 3 winnende sets. Na set 3 (15 pntn) ga je naar RESULTS en daar breek je zo nodig de wedstrijd af met ABORT. Vervolgens tekenen de kapiteins.

x Bij problemen in verband met het gebruik van Volleyspike dient dit gemeld te worden op het volgend emailadres : it@volleylimburg.be (centraal meldingspunt) met copie aan wedstrijdblad@volleylimburg.be met beschrijving probleem en de wedstrijdnummer.

x Bij gebruik van een papieren wedstrijdblad na het uitvallen van Volleyspike dienen de nodige handtekeningen op het blad te staan (alle officielen) alsook alle comentaren/sancties.

x De papieren wedstrijdbladen kunnen verstuurd worden per post of elektronisch op het volgend mailadres : wedstrijdblad@volleylimburg.be.

x De scheidsrechters dienen alle afwijkingenn en/of opmerkingen te noteren in het vak comments.

x Verder dient bij toevoegen van spelers/speelsters ook de code van de bijhorende deelnemerslijsten van de bijgevoegde spelers/ speelsters in de comments genoteerd door de ingever van de club.

x Voorgift van de beker dient ingegeven te worden via de toets -1 (Volleyspike) met vermelding van de reden : voorgift beker.

x Bij niet gebruik van Volleyspike zal vanaf heden een boete aangerekend worden (uitgezonderd technische problemen als men dit zelfde dag per mail heeft gemeld aan de competitieleider en uitslag / wedstrijdblad tijdig doorgeeft ).

x Bij problemen met het doorsturen, sluit Volleyspike niet af maar probeer op een locatie met goede WiFi-verbinding door te sturen.

x Veel sportief succes.