Menu Sluiten

Onze vzw zoekt nog steeds een financieel bestuurder

Na de oproep op de vorige Algemene Vergadering werd geen enkele externe kandidatuur ontvangen voor de functie van “financieel bestuurder”.

Ook binnen de Raad van Bestuur kon geen werkbare oplossing gevonden worden.   De voorzitter cumuleert momenteel nog met de functie van financieel bestuurder,  uiteraard in nauwe samenwerking en onder toezicht van de Raad van Bestuur en – na de jaarafsluiting – van de rekeningnazichters.

We verschuiven de aanstelling van een nieuwe financieel bestuurder naar de volgende Algemene Vergadering waarvan we nu al kunnen aankondigen dat ze doorgaat op dinsdag 17 maart 2020 om 19.30 uur op de gekende locatie in Helchteren (cafetaria Helson).    Meer info volgt uiteraard.

Bij deze een nieuwe oproep ;    de verantwoordelijkheid “financieel bestuurder” kan misschien afschrikken maar als ervaringsdeskundige kan ik toch meegeven :

  • Je hoeft echt geen boekhouder te zijn ;  enige kennis van financiën als goede huisvader/huismoeder is uiteraard wel aangewezen.
  • Belangrijker is “voeling hebben met de Limburgse Volleybalclubs” :  waaraan willen zij geld besteden /  waarop willen zij liever besparen ?
  • Je bepaalt met de collega’s van de Raad van Bestuur het beleid van Volley Limburg  (binnen de perken van wat Volley Vlaanderen voor ons afbakent en binnen de krijtlijnen die de Algemene Vergadering trekt)

Een officiële kandidatuurstelling kan tot en met 2 maart 2020.   In afwachting mag je me uiteraard steeds contacteren voor meer concrete info.

Met vriendelijke groeten,

Paul Lagae