Menu Sluiten

Annorama Jeugd Volley Limburg 2020-2021 Versie 5

Hier vindt u het annorama van de jeugd Volley Limburg voor het seizoen 2020-2021, versie 2 en update 4.

De wijzigingen in versie 2 werden aangebracht, omdat we genoodzaakt zijn geweest om voor grotere reeksen bij de jeugd reeds het weekend in september voor de kwalificatie van de jeugdbeker er bij te nemen.

In de versie 4 zijn we genoodzaakt de clinics naar andere data te verschuiven. Jos Rutten zal de bundels voor de clinics maken, maar zal zelf geen clinics geven. Vermits Limburg als eerste van de Vlaamse provincies zijn clinic moet geven hebben we de data moeten aanpassen. Door het feit dat de lesgevers  die ons vanuit Volley Vlaanderen ter beschikking worden gesteld enkel door de week kunnen werd ere beslist om de clinics terug naar de vertrouwde maandagavond te verplaatsen. De oorspronkelijke data voor de clinics worden nu momenten waar we nog iets extra rond  selectie e.d. kunnen doen.

Door het feit dat de sportdiensten ons nu pas laten weten dat de uren op zaterdag voor de training van Volley Vlaanderen door Lieven Vrijders NIET kunnen doorgaan, zijn we genoodzaakt geweest uit te wijken naar de zondagnamiddag !

Vandaar deze nieuwe versie 5 van het anorama !

Maar we dienen hier voorbehoud te maken. Er kunnen nog steeds wijzigingen komen naar aanleiding van beslissingen van de nationale veiligheidsraad, de overheden, Volley Belgium en Volley Vlaanderen.