Menu Sluiten

Jeugdbeker van Limburg, Corona update 3

Door de coronaregels zijn de tornooien in september weggevallen en dit zijn de schema’s voor de 1e ronde in oktober. We waren ook genoodzaakt slechts één ploeg per club per leeftijdscategorie in te vullen.

Ook hebben we de rechtstreekse uitschakelingswedstrijden voor MU17 uit het systeem gehaald en spelen ook zij een aantal ronden mee in het tornooisysteem. 

Er werd rekening gehouden met de thuisploegen en ondanks het feit dat bepaalde leeftijdscategorieën die aangrenzend zijn op dezelfde dag vallen zijn de poules zo ingedeeld dat bvb U13 en U15 van eenzelfde club niet op dezelfde dag spelen. *Een drietal keer is dat laatste niet gelukt maar dan zijn ze uit elkaar gehaald qua voor- of namiddag spelen.

Het zal sowieso een speciaal jaar worden en het zal roeien zijn met de riemen die we hebben. We kunnen maar hopen dat zoveel mogelijk van het programma afgewerkt kan worden in zo goed mogelijke omstandigheden.