Menu Sluiten

Corona-update : PROMO-reeksen

Voor alle informatie over de corona-maatregelen die op jullie wedstrijden van toepassing zijn,  verwijzen wij nog steeds naar de algemene informatie op https://www.volleyvlaanderen.be/;   deze wordt geregeld aangepast.

Specifiek voor de provinciale competitie in de PROMO-reeksen is bepaald :

In principe proberen we de vastgelegde kalender te respecteren.   Indien één of enkele deelnemers in quarantaine moeten en er geen aanwijzingen zijn dat de rest van het team risico loopt,  kan de wedstrijd in principe doorgaan.    Hier geldt de normale regel dat een zieke of geblesseerde speler vervangen kan worden.

Anderzijds :  vanaf twee deelnemers in quarantaine MAG de club de wedstrijd laten verplaatsen.

Uiteraard :  indien een ganse ploeg getroffen is, wordt  geen enkel risico genomen :  alle trainingen en wedstrijden worden uitgesteld.

Alle communicatie hierover gebeurt zo vroeg mogelijk maar als het niet anders kan,  kan de wedstrijd ook nog de dag zelf uitgesteld worden.     Contacteer steeds de competitieleiding (competitie@volleylimburg.be ) en de tegenstrever (en bij wijzigingen op het laatste moment ook de scheidsrechtersverantwoordelijke afzeggingen : Johnny Jorissen 0475/ 39 27 29)

We rekenen op jullie medewerking en begrip voor vragen van tegenstrevers in dit toch wel atypische seizoen waarin we vooral blij moeten zijn dat toch al wedstrijden mogen spelen.    Laat ons die kansen zo goed mogelijk benutten zonder evenwel onnodige risico’s te nemen.