Menu Sluiten

Aanvraag testtraining selectie Volley Limburg Jongens 2008-2009

We krijgen regelmatig vragen van ouders naar hoe selectie werkt en hoe je daaraan kan deelnemen. De selectietrainingen worden gegeven, meestal op de zaterdagvoormiddag en soms op zondag, aan een frequentie van ongeveer een training per twee à drie weken. Ieder jaar worden de spelers, van het geboortejaar dat gaat starten, uitgenodigd op een eerste training en wordt daar een selectie gemaakt. Spelers worden echter beter, groeien, enz.. Dat wordt niet altijd opgemerkt door de selectietrainers.

Daarom: wil je jezelf eens testen op een selectietraining, aarzel dan niet en vul bijhorend formulier in. Er zal je een uitnodiging gestuurd worden om een training mee te komen doen.

Zeker doen !

Gelieve wel het formulier volledig in te vullen ! Link hieronder.

Van harte welkom en met vriendelijke groeten,

Jeugd en Selectie Volley Limburg, de jeugdcommissie.”

Fill out in Google Forms Testtraining selectie