Menu Sluiten

Jeugd : voorjaar 2021

Voor de jeugdcompetities wordt binnen enkele dagen een kalender gepubliceerd voor de tweede ronde met opstartdatum in sommige reeksen 6-7 februari,  in andere reeksen het weekend erna.     Dit zijn enkel richtdata om toch iets concreets te hebben en om waar mogelijk al zalen vast te leggen.    Dit schema zal uiteraard bijgestuurd worden indien dit nodig zou zijn.

Als bijlage vinden jullie ook enkele krachtlijnen voor het verder verloop van de jeugdactiviteiten van Volley Limburg ;    de modaliteiten over de aanduiding van deelnemers aan de Vlaamse Jeugdeindronden zijn aangepast t.o.v. het oorspronkelijke reglement.    (Uiteraard zijn ook die nieuwe bepalingen enkel relevant indien er daadwerkelijk Vlaamse Jeugdeindronden gespeeld worden ;  dit wordt door Volley Vlaanderen in februari bepaald)