Menu Sluiten

Beker van Limburg : organisatie finales en halve finales

De Beker van Limburg zal zijn apotheose kennen in het Paasweekend  (zaterdag 16 april en maandag 18 april 2022) in de Sportoase van Tongeren in een organisatie die toegewezen werd aan Datovoc Tongeren.   

Zoals op de infosessie van 4 mei 2021 reeds aangekondigd werd,  bieden wij de clubs de kans om halve finales te organiseren.     Deze gaan door op zaterdag 26 maart en op zondag 27 maart 2022 met telkens 4 wedstrijden.   (telkens een halve finale dames nationaal, dames provinciaal, heren nationaal, heren provinciaal).

Wie graag dergelijke halve finale-dag wil organiseren, kan hiervoor inschrijven per mail aan secretaris@volleylimburg.be.      Inschrijvingen worden afgesloten op 31 oktober 2021.    Definitieve toewijzing volgt daarna zo snel mogelijk.

De inschrijvingsvoorwaarden vindt u hierbij :